Snel zoeken

Medewerkers Rijnlandhaven

     John

John

Makelaar- Taxateur RMT.

John Bakker.

Als makelaar al ruim 35 jaar verbonden aan Rijnlandhaven Makelaardij en sinds 1993 als directeur/eigenaar. Geboren en getogen in de stad Terborg met naderhand nog vier jaren "stad Den Haag" ervaring. Inmiddels al meer dan 30 jaar woonachtig in Dinxperlo. Met andere woorden alle kennis en affiniteit met de omgeving en de mensen in de regio. Het mooie van ons kantoor is de grote verscheidenheid van werkzaamheden en de verschillende disciplines. Deze variëren van verkoop, verhuur, advisering en taxatie van uw onroerend goed tot projectontwikkeling van idee tot realisatie. Belangrijk vinden wij, dat u verkoopt of koopt met een goed gevoel.

    Janneke

Janneke

Assistent Makelaar ARMT.

Janneke Godschalk-Hissink.

Geboren en getogen in het prachtige buitengebied van Zelhem en nu woonachtig op loopafstand van de Oude IJssel en de binnenstad van Doetinchem. Getrouwd met Rogier en baasje van katers Marley en Yabby. Al heel wat jaren (vanaf 2001) met veel plezier en uitdaging werkzaam bij Rijnlandhaven Makelaardij. Naast mijn werkzaamheden bij Rijnlandhaven ben ik Stijl Ontwerper /mede-eigenaar van het bedrijf  Look and Feel Style Concepts. Onze Stijlstudio is gevestigd in het oude treinstation Doetinchem-West. 

Ik ben werkzaam op dinsdag en donderdag. 

   Mirjam

Mirjam

Administratie.

Mirjam Oving-Tijsen.

In Noord Holland geboren maar al ruim 20 jaar met veel plezier woonachtig in “Bontebrug” en sinds 2002 werkzaam bij Rijnlandhaven Makelaardij. Mirjam is verantwoordelijk voor onze administratieve en financiële werkzaamheden en worden ook deels vanuit eigen huis uitgevoerd. Eén van de voorbeelden van de flexibiliteit van ons kantoor.

  Marlijn

Marlijn

Commercieel medewerkster.

Marlijn Winters.

Opgegroeid in Breedenbroek en inmiddels woonachtig in Doetinchem met mijn vriend en onze 2 katjes Jerry en Izzy. In november 2018 als stagiaire begonnen bij Rijnlandhaven makelaardij. Door deze leuke en leerzame stageperiode ben ik blijven hangen en sinds juli 2019 in dienst bij Rijnlandhaven makelaardij. Ik werk nu op kantoor als commercieel medewerkster en daarnaast volg ik nog de studie tot makelaar. In mijn vrije tijd wandel ik ook graag met het hondje van mijn ouders, Lucky.

 Ayla

Ayla

Ontvangst.

Hoi ik ben Ayla de Magyar Viszla van John en Ada Bakker.

Ik ga elke dag mee naar kantoor in Silvolde. Mijn dagtaak bestaat vooral uit het zorgen voor de fijne huiskamersfeer en natuurlijk zorg ik ook voor broodnodige ontspanning. Een wandelingetje door het bos, lekker piepen en spelen met mijn beestjes en balletjes (vooral als ze druk aan het bellen zijn ;))

Maar het meest  hou ik van gezelligheid en een aai over mijn bol.

Kom je kennis met mij maken?   Poot van Ayla