Snel zoeken

Medewerkers Rijnlandhaven

     John

John

Directeur / Makelaar

John Bakker

Als makelaar al ruim 35 jaar verbonden aan Rijnlandhaven Makelaardij en sinds 1993 als directeur/eigenaar. Geboren en getogen in de stad Terborg met naderhand nog vier jaren "stad Den Haag" ervaring. Inmiddels al meer dan 30 jaar woonachtig in Dinxperlo. Met andere woorden alle kennis en affiniteit met de omgeving en de mensen in de regio. Het mooie van ons kantoor is de grote verscheidenheid van werkzaamheden en de verschillende disciplines. Deze variëren van verkoop, verhuur en advisering van uw onroerend goed tot projectontwikkeling van idee tot realisatie. Belangrijk vinden wij, dat u verkoopt of koopt met een goed gevoel.

   Mirjam

Mirjam

Administratief medewerkster

Mirjam Oving-Tijsen.

In Noord Holland geboren maar al sinds 2001 met veel plezier woonachtig in “Bontebrug” en sinds 2002 werkzaam bij Rijnlandhaven Makelaardij. Mirjam is verantwoordelijk voor onze administratieve en financiële werkzaamheden en worden ook deels vanuit eigen huis uitgevoerd. Eén van de voorbeelden van de flexibiliteit van ons kantoor.

Ayla

Ayla

Ontvangst

Hoi ik ben Ayla de Magyar Viszla van John en Ada Bakker.

Ik ga elke dag mee naar kantoor in Silvolde. Mijn dagtaak bestaat vooral uit het zorgen voor de fijne huiskamersfeer en natuurlijk zorg ik ook voor broodnodige ontspanning. Een wandelingetje door het bos, lekker piepen en spelen met mijn beestjes en balletjes (vooral als ze druk aan het bellen zijn ;))Maar het meest  hou ik van gezelligheid en een aai over mijn bol.

Kom je kennis met mij maken?  

Poot van Ayla 

0315324126
Janneke Godschalk - Hissink

Janneke Godschalk - Hissink

Assistent Makelaar ARMT / Vastgoedstylist

Janneke Godschalk-Hissink 

Ik maak graag kennis met je tijdens een bezichtiging, bij de opname en vastgoedstyling voor de verkoop van je woning en natuurlijk bij ons op kantoor. Geboren en getogen in het buitengebied van Zelhem en nu woonachtig samen met mijn man Rogier in Doetinchem . Al sinds 2001 met heel veel plezier en uitdaging werkzaam bij dit fijne kantoor! 

0315324126