Wij zijn Rijnlandhaven!

   John Bakker

John Bakker

Directeur, Register Makelaar - Taxateur

Als makelaar al ruim 30 jaar verbonden aan Rijnlandhaven Makelaardij en sinds 1993 als directeur/eigenaar. Geboren en getogen in de stad Terborg met naderhand nog vier jaren "stad Den Haag" ervaring. Inmiddels al meer dan 30 jaar woonachtig in Dinxperlo. Met andere woorden alle kennis en affiniteit met de omgeving en de mensen in de regio. 

Het mooie van ons kantoor is de grote verscheidenheid van werkzaamheden en de verschillende disciplines. Deze variëren van verkoop, verhuur, advisering en taxatie van uw onroerend goed tot projectontwikkeling van idee tot realisatie. 

Belangrijk vinden wij, dat u verkoopt of koopt met een goed gevoel.

  Janneke Godschalk-Hissink

Janneke Godschalk-Hissink

Assistent makelaar ARMT, Marketing & Communicatie

Geboren en getogen in het prachtige buitengebied van Zelhem en nu woonachtig op loopafstand van de Oude IJssel en de binnenstad van Doetinchem. Getrouwd met Rogier en baasje van katers Marley en Yabby. Al heel wat jaren (vanaf 2001) met veel plezier en uitdaging werkzaam bij Rijnlandhaven Makelaardij. Naast Rijnlandhaven ben ik een ondernemende duizendpoot binnen de bedrijven MooiVorm Creatieve Communicatie en Look and Feel Style Concepts.

 Mirjam Oving-Tijsen

Mirjam Oving-Tijsen

Administratie, Commercieel medewerkster

In Noord Holland geboren maar al ruim 12 jaar met veel plezier woonachtig in “Bontebrug” en sinds 2002 werkzaam bij Rijnlandhaven Makelaardij. Fulltime begonnen als secretarieel medewerkster. Dit is sinds de komst van zoon Kay en dochter Floor gewijzigd naar parttime werk gecombineerd met fulltime moederschap. 

Vooral de administratieve en financiële werkzaamheden worden deels vanuit eigen huis uitgevoerd. 

Eén van de voorbeelden van de flexibiliteit van ons kantoor.

4. Brixhilda Boci

4. Brixhilda Boci

Stagiare
Brixhilda loopt stage bij ons van november 2017 t/m april 2018.
Ayla

Ayla

Kantoor hond

Hoi ik ben Ayla de Magyar Viszla van John en Ada Bakker. Ik ga elke dag mee naar kantoor in Silvolde. Mijn dagtaak bestaat vooral uit het zorgen voor de fijne huiskamersfeer en natuurlijk zorg ik ook voor broodnodige ontspanning. Een wandelingetje door het bos, lekker piepen met mijn balletjes als ze druk aan het bellen zijn en nog leuker stiekem aan mijn kussen bijten waardoor het net lijkt alsof ik sneeuw in mijn bench heb :).

Kom je kennis met mij maken?

Poot van Ayla

Recent bekeken