Verkopen

SAMEN JOUW HUIS VERKOPEN.

Mogen wij daarom een moment van jouw tijd gebruiken?

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om ons voor te stellen en een indicatie van de verkoopwaarde van jouw woning te geven. Het verkopen van de woning doen wij voor jou maar vooral samen met jou. 

DE VERKOOP IN STAPPEN 

VRIJBLIJVEND VERKOOPGESPREK

Kennismaken bij jou thuis, vrijblijvend advies en een indicatie van de verkoopwaarde van jouw woning.

IN DE VERKOOP

Het opstellen van het plan van aanpak voor jouw woning en vastleggen van de gemaakte afspraken in de opdrachtbevestiging.

WONING VERKOOPKLAAR MAKEN

Wij geven tips en advies om de woning verkoop klaar te maken voor de foto-videoreportage. Indien gewenst met een advies van een styliste.

AFSPRAAK VOOR FOTO EN VIDEO REPORTAGE

Foto en video, 360 graden foto en digitale plattegronden. Wij werken samen met TOPR https://www.topr.nl/ zij plannen een afspraak met u in voor opname van uw woning.

VERKOOPTEKST EN BROCHURE

Schrijven van een wervende verkooptekst en het samenstellen van een brochure welke online kan worden bekeken (download) en ook als papieren variant bij ons op kan worden gevraagd.

WEBSITES

Plaatsing op www.funda.nl, www.rijnlandhaven.nl en www.vbo.nl. Doorplaatsing op www.huislijn.nl, www.jaap.nl en diverse andere websites.

SOCIAL MEDIA.

Plaatsing op onze social media kanalen Facebook, Instagram, Youtube. 

DIORAMA

Wat maakt jouw huis bijzonder? Vertel het aan de toekomstige bewoners. Elk huis heeft kenmerken. De makelaar vertelt bijvoorbeeld over het aantal m2 van de woning, het bouwjaar en de vraagprijs. Belangrijke gegevens, maar wat maakt het huis zo bijzonder? Jij als verkoper kent het huis als geen ander. Vertel daarom wat de makelaar niet weet. Heb je leuke anekdotes over de buurtfeesten, mooie zonsondergang die je elke avond vanaf jouw balkon ziet of de speeltuin waar de hele buurt speelt. Laat het de toekomstige bewoners weten via Diorama. https://diorama.nl/

ZOEKERS

Onze zoekers krijgen per email bericht van ons nieuwe aanbod.

TE KOOP BORD

Als jouw woning online staat plaatsen wij een te koop bord.

BEZICHTIGINGEN

Wij plannen de afspraken in met belangstellenden en verzorgen en begeleiden de

bezichtigingen. 

OPEN HUIZEN DAG

Wij organiseren en begeleiden de Open Huizen dagen. Je krijgt hierover per email of post bericht. Je kunt zelf de keus maken of je wel of niet deelneemt. Deelname is bij ons gratis.  

ONDERHANDELING, BIEDINGEN.

Wij overleggen samen met jou en voeren de onderhandelingen namens jou uit. 

KOOPOVEREENKOMST

Wij verzamelen de benodigde gegevens (personalia e.d.), leggen de gemaakte afspraken vast in de koopovereenkomst en verzorgen het tekenen van de akte. Je ontvangt de akte vooraf om deze zelf rustig door te nemen. Tijdens het tekenen van de koopovereenkomst leggen wij in onze eigen woorden de akte ook nog aan je uit. 

BEDENKTIJD EN ONTBINDENDE VOORWAARDEN.

Een koper heeft drie dagen bedenktijd nadat de koopovereenkomst is ondertekend. Een koper heeft gebruikelijk een aantal weken nodig om de financiering te regelen. De woning is dan verkocht onder voorbehoud van financiering. Zijn de ontbindende voorwaarden uitgewerkt, dan melden wij de woning als verkocht op internet en verkocht op het tuinbord. 

BEOORDELING

Via Funda krijg je de mogelijkheid om ons een beoordeling te geven. Wij stellen dit zeer op prijs.

OVERDRACHT

Kort voor de notariële overdracht plannen we samen met jou en de kopers de afspraak voor inspectie van de woning. We nemen de meterstanden op (beginstanden kopers en eindstanden verkoper) en gaan daarna door naar de notaris voor ondertekening van de leveringsakte. 

VRAGEN

Wij zijn er voor jullie, dus zijn er vragen en/of opmerkingen, stel ze gerust