Beschrijving

Ben je op zoek naar een BUNGALOW-TO-BE in Ulft met ontzettend veel mogelijkheden? De woonoppervlakte is maar liefst 160 m2! Stroop je mouwen dan maar op! Vlakbij het centrum van Ulft mogen wij je dit transformatie object aanbieden. Transformatie wil zeggen, van bestemming en gebruik wijzigen. Nu was dit gebouw in gebruik als zorgpraktijk, maar de bestemming is inmiddels gewijzigd naar een woning. Het pand is geheel voorzien van airco.

Indeling

Het huidige gebouw is geheel voorzien van centrale verwarming/ vloerverwarming en isolerende beglazing. De voor-transformatie / indeling op dit moment is :  entree, meterkast, toilet, wachtruimte, gang, 3 behandelkamers, personeelsruimte met keuken en badkamer met douche, whirlpool, kast, wastafel en toilet. CV-ruimte Bosch 2007.  

De na – indeling : wij hebben een indeling gemaakt hoe het zou kunnen worden. Maar je kunt ook je eigen wensen volgen. Een mogelijke indeling is: entree, meterkast, garderobe nis, hal met gang. Zeer royale woonkamer met open keuken en aan de voorzijde een te realiseren terras. Tevens aan de voorzijde plek op eigen terrein voor het parkeren van je auto. Drie slaapkamers waarvan grote hoofdslaapkamer met inloopkast. Tweede hal naar bijkeuken/ berging. De bijkeuken is ook aan de buitenzijde te bereiken dus hier kun je je fiets stallen! Toilet en ruime badkamer met mogelijkheid voor bad, douche en wastafelmeubel. Cv-ruimte.  Je kunt prachtige daglicht openingen (lichtstraat) in het dak maken en daardoor heel veel licht in de woning laten komen. 

Voor bovenstaande indeling en gebruik is inmiddels een onherroepelijke omgevingsvergunning ( voorheen bouwvergunning) afgegeven.

Bijzonderheden

De totale gebruiksoppervlakte is circa 160 m2 en 550 m3 inhoud. 

Ben jij klaar voor deze BUNGALOW-TO-BE uitdaging? Neem dan contact met ons op, wij leiden je graag rond en vertellen je graag alle mogelijkheden!
Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Kenmerken