Beschrijving

Doetinchem De Veentjes 31

Wil jij in het centrum van Doetinchem, gelijkvloers nieuw en modern wonen?

Wij mogen je aanbieden deze buitenkans! Een compleet nieuw en zeer royaal ca. 125 m2 appartement (type benedenwoning) met ruim overdekt terras ca. 14 m2. 

Middenin het centrum van Doetinchem, aan de Veentjes in het recent groen en parkachtig aangelegde woongebied Amphionpark.  

Op dit moment is de transformatie en verbouwing naar smaakvol appartement in volle gang. De woning wordt geheel instapklaar opgeleverd dat wil zeggen, inclusief keuken ( keuken met inbouwapparatuur), sanitair (inloopdouche, wastafel met meubel en toilet) en vloerafwerking. Daarnaast zal de woning geheel worden geschilderd en in het plafond worden spotjes aangebracht. Verwachte oplevering eind juni 2022. 

Indeling : Entree met hal, woonkamer met open keuken, werkkamer/ kantoor ( mogelijk ook te gebruiken als tweede slaapkamer, bijkeuken voor extra witgoed en bergruimte, gastentoilet. Ruime badkamer met ruime inloopdouche,  wastafel en toilet. Grote slaapkamer (16 m2) en berging (voor o.a. je fiets) met meterkast en achteringang. Aan de achterzijde toegang tot het Hovenstraatje, goed te bereiken met auto en handig voor uitladen boodschappen. Er is dus toegang aan de voor- en achterzijde. Aan de voorkant een fijn terras deels overdekt van circa 14 m2. 

Centrale verwarming d.m.v. behaaglijke vloerverwarming.  

Koopsom geheel verbouwd en instapklaar: € 389.000,- k.k. 

De servicekosten voor de Vereniging van Eigenaren bedragen slechts €50 per maand!

Ben je nieuwsgierig geworden? Wij vertellen je er graag alles over! Bel, mail, app ons voor een afspraak.

Je hebt namelijk nu nog deels inspraak en keuzemogelijkheid kleurstelling van de afwerking.

Totale gebruiksoppervlakte ca. 125 m2

Inhoud ca. 420 m3

Oorspronkelijk bouwjaar gebouw 1981, verbouwing 2022.

Kenmerken