Beschrijving

Wil jij in het centrum van Doetinchem, gelijkvloers nieuw en modern wonen? 

Wij mogen jullie aanbieden dit fantastische object te transformeren naar appartement op de begane grond met terras! Het totale gebruiksoppervlak wonen ca. 135 m2 en ca. 15 m2 terras. Ligging in het centrum van Doetinchem met alle voorzieningen binnen handbereik. Ook de directe omgeving krijgt een gehele make-over, het pleintje wordt opnieuw aangelegd met meer groen en parkachtige uitstraling en zal een verlengde worden van het Amphion Park. 

Deze nu nog winkelruimte mag verbouwd worden tot een ruime woning. De linkerburen bouwen ook de winkel om tot één royale woning en zijn inmiddels volop bezig met de werkzaamheden. De indeling is vergelijkbaar met dit object en natuurlijk kunnen we tijdens de bezichtiging daar een kijkje gaan nemen! En, de aannemer die daar nu aan de slag is, heeft tijd om deze verbouwing ook uit te voeren, zodat je nog dit jaar kunt gaan wonen! 

Wij hebben een mogelijke indeling en verbouwing gevisualiseerd op de bijgaande foto’s. Entree met hal, woonkamer met open keuken, werkkamer/ kantoor ( mogelijk ook te gebruiken als tweede slaapkamer, bijkeuken voor extra witgoed en opbergen, gastentoilet. Royale badkamer met ruimte voor douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet, grote slaapkamer en berging (voor je fiets) met meterkast en achterdeur. Aan de achterzijde toegang tot het Hovenstraatje. Er is dus toegang aan de voor- en achterzijde. Aan de voorkant een fijn terras deels overdekt van circa 15 m2. 
Wil je een hele andere lay-out? Natuurlijk ben je helemaal vrij in hoe jij de woning uiteindelijk in wilt delen! 

Even voor de duidelijkheid, de prijs is voor het object in huidige staat maar wel met een compleet nieuwe voor- en achterpui. De investering tot verbouwing naar woning kun je naar eigen wens en budget bepalen. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Wij vertellen je er graag alles over! 

Vraagprijs € 262.500,- k.k. 
(8 % overdrachtsbelasting) 
Woonopp. circa 135 m², bouwjaar 1981, inhoud ca. 418 m³, aanvaarding in overleg.

Kenmerken