Omschrijving

Camping met bedrijfswoning en mmv 27 recreatiewoningen

Op een prachtige plek nabij het Achterhoekse dorp Aalten in het fraaie coulissenlandschap van Gelderland gelegen camping ’t Walfort met mogelijkheid voor bouw van 27 recreatiewoningen.

De camping is in het bos direct naast het overdekte zwembad “t Walfort” gelegen.

Het terrein heeft een perceelgrootte van 8757 m2 en is gesitueerd aan de bosrand in het landgoed Walfort niet ver en tussen het gezellige dorp Aalten en “boekenstad” Bredevoort.

Het typische coulissenlandschap van de Achterhoek nodigt u uit voor een heerlijke fiets- of wandeltocht door de bossen of langs de weilanden met houtsingels en houtwallen.

Op een paar autominuten is recreatieplas “de Slingeplas” gelegen en binnen een kwartiertje rijdt u naar de Duitse winkelstad Bocholt met een groot en sfeervol  (winkel)centrum.

De bedrijfswoning is ruim te noemen met daarbij een recreatieruimte en ontvangst-receptie.

Het deel waar de recreatiewoningen gebouwd kunnen worden is al geheel ingedeeld in ruime en deels afgescheiden plekken en voorzien van elektra, water en rioolaansluiting.

Tevens aanwezig een drietal Finse “Kota’s”. Dit zijn houten blokhutten en met origineel Lapland-interieur ingericht. Deze kunnen het gehele jaar gebruikt/verhuurd worden.

Naast het bovenstaande is ook een gelegenheid tot aankoop van het tweede deel van de camping ruim 5 hectare groot met circa 130 vaste standplaatsen voor sta-caravans en ca 50 toeristische kampeerplaatsen. Daarnaast is een klein zwembad en een modern sanitair-gebouw aanwezig. Ook hier bestaat onder voorwaarden de mogelijkheid de sta-caravans te vervangen door vaste recreatiewoningen.
Voor meer informatie kunt u met ons kantoor contact opnemen.

Collegiale verkoop met Thoma Post bedrijfsmakelaars.

Vraagprijs €895.000 k.k. en aanvaarding in overleg

Kenmerken