Verkopen?

Samen met ons verkopen.
Met nadruk op persoonlijke aandacht. Mogen wij daarom een moment van uw tijd gebruiken? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om ons kantoor voor te stellen, een indicatie van de verkoopwaarde van uw woning te geven en ons plan van aanpak te introduceren. Graag zetten wij ons in om uw woning te verkopen, deskundig, creatief en persoonlijk. Het verkopen van uw woning doen wij voor u maar vooral samen met u.
 
In het kort stellen wij de ingrediënten van onze verkoopmix aan u voor.
 
Kennismakingsgesprek, vrijblijvend verkoopgesprek:
Kennismaken met Rijnlandhaven, vrijblijvend advies en een indicatie van de verkoopwaarde van uw woning.
 
In verkoop name gesprek:
Het opstellen van het plan van aanpak voor uw woning samen met u. Het vastleggen van de gemaakte afspraken in de opdrachtbevestiging.
 
Woning verkoopklaar maken:
Wij geven u advies om uw woning verkoop klaar te maken voor de fotoreportage. Indien gewenst met een advies van een styliste.
 
Huisfotograaf:
Onze vakfotograaf Stan Bouman maakt van uw woning een prachtige fotoreportage. Hij weet als geen ander hoe uw woning te fotograferen.
 
Digitale plattegronden:
Alleplattegronden.nl is onze huisleverancier van de digitale plattegronden. Deze plattegronden zijn makkelijk leesbaar en overzichtelijk. Deze staan in de brochure en staan online gepubliceerd. Op Funda heeft u ook de mogelijkheid deze online 3D te maken en in te richten.
 
Verkooptekst:
Schrijven van een wervende verkooptekst.
 
Websites:
Aanmelden op www.funda.nl en www.rijnlandhaven.nl met plattegronden en download brochure. Extra plaatsing op www.vbo.nl, www.huislijn.nl, www.jaap.nl., www.huizenzoeker.nl.
 
Social Media:
Plaatsing op onze Facebook pagina en twitterbericht. Ook hebben wij een Youtubekanaal waar een videoslideshow van uw woning gepubliceerd zal worden. 
 
Kijkhelpmee:
U krijgt van ons uw eigen kijkhelpmee account. Hiermee kunt u uw eigen sociale netwerk ook uitnodigen mee te helpen met de verkoop van uw woning. 
 
Zoekopdracht:
Onze zoekers krijgen per email bericht van ons nieuwe aanbod.
 
Te Koop Bord:
Als uw woning online staat plaatsen wij een te koop bord.
 
Bezichtigingen:
Wij plannen de afspraken in met belangstellenden en verzorgen en begeleiden de bezichtigingen. 
 
Open Huizen Dag:
Wij organiseren en begeleiden de Open Huizen dagen. U krijgt hierover per email of post bericht. U kunt zelf de keus maken of u wel of niet deelneemt. Deelname is bij ons gratis.
 
Bieding(en):
Wij overleggen samen met u en voeren de onderhandelingen namens u uit. 
 
Overeenkomst:
Wij verzamelen de benodigde gegevens (personalia e.d.), leggen de gemaakte afspraken vast in de koopovereenkomst verzorgen het tekenen van de akte. U ontvangt de akte vooraf om deze zelf rustig door te nemen. Tijdens het tekenen van de koopovereenkomst leggen wij in onze eigen woorden de akte ook nog aan u uit. 
 
Bedenktijd en ontbindende voorwaarden:
Een koper heeft drie dagen bedenktijd nadat de koopovereenkomst is ondertekend. Een koper heeft gebruikelijk een aantal weken nodig om de financiering te regelen. De woning is dan verkocht onder voorbehoud van financiering. Zijn de ontbindende voorwaarden uitgewerkt, dan melden wij de woning als verkocht op internet en verkocht op het tuinbord. 
 
Dankjewel: 
Via Funda krijgt u de mogelijkheid om ons een beoordeling te geven. Wij stellen dit zeer op prijs. U kunt onze beoordelingen hier bekijken: Dankjewel!
 
Overdracht:
Kort voor de notariële overdracht plannen we samen met u en de kopers de afspraak voor inspectie van de woning. We nemen de meterstanden op (beginstanden kopers en eindstanden verkoper) en gaan daarna door naar de notaris voor ondertekening van de leveringsakte. Felicitatie en overhandiging van de sleutels.